Veranderen van softwareleverancier

Werkt u reeds met eigen software of hebt u een softwareproduct op de markt gebracht en bent u op zoek naar een nieuwe partner? Uw software laten uitbreiden of overnemen door een nieuwe partij vormt geen enkel probleem. U kunt heel eenvoudig veranderen van softwareleverancier.

 

Wanneer Base2Build uw software met één of meerdere modules uitbreidt, verdiepen we ons niet onmiddellijk in het hele softwarepakket om onnodige kosten te vermijden. Het is voldoende om enkel het onderdeel te bestuderen dat we moeten uitbreiden of herschrijven. Op termijn kennen we uw hele softwarepakket door en door. De uitbreidingen kunnen gebouwd worden op hetzelfde platform als uw software, maar kan ook op ons eigen platform gebouwd worden. Voor de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid maakt dat geen enkel verschil.

 

Vergelijk het met een appartementsgebouw. Stel dat er werkzaamheden moeten gebeuren in een appartement op de derde verdieping, dan hoeven we enkel dat ene appartement en de bijhorende verdieping in detail te bekijken. Na verloop van tijd leren we er ook de andere appartementen en zelfs de andere verdiepingen goed kennen. Waar nodig bouwen we een extra verdieping op het gebouw (module bouwen op hetzelfde platform), maar wanneer dat niet mogelijk is, bouwen we een extra gebouw naast het appartementsgebouw en voorzien we een extra ingang (module bouwen op ons platform).

 

Nieuwe softwareleverancier, nieuwe helpdesk

Base2Build is meer dan alleen een softwareleverancier. Wij treden ook op als supportdienst voor de software, niet in onze eigen naam, maar in die van de klant. Met andere woorden, de gebruikers van uw software komen met vragen of problemen rechtstreeks bij ons terecht. Wij lossen die op in uw naam, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Uiteindelijk zijn wij het best geplaatst om softwareproblemen op te lossen en de code waar nodig onmiddellijk aan te passen. Een tussenpartij is overbodig en inefficiënt. Uiteraard krijgt u maandelijks van ons te horen welke vragen er werden gesteld en hoe we die hebben opgelost.

 

Overweegt u om uw bestaande software te laten uitbreiden of overnemen door een nieuwe softwarepartner? Wij denken graag met u mee. Kom gerust langs of laat ons weten wanneer wij tot bij u mogen komen voor een eerste kennismaking.

 

CONTACT

Cases

Ontdek onze visie op softwareontwikkeling

Ontdek wat Base2Build voor u kan betekenen.Wilt u onze brochure liever op papier ontvangen? Laat het ons hier weten.