Nieuwe software bouwen

In een digitale wereld zoals die van vandaag, kunnen we bijna niet anders dan bedrijfsprocessen optimaliseren en vereenvoudigen. Heel wat bedrijven laten tegenwoordig eigen software bouwen om efficiënter te werken en dus tijd te besparen en de foutenmarge aanzienlijk te verlagen.

 

Base2Build bouwt mee aan uw digitalisering en optimalisering. In ons vindt u de partner die u zoekt voor software voor eigen gebruik, maar even zeer voor software die u als licentiemodel op de markt wilt brengen. Hiervoor werken we altijd met proven technology, waarvan we weten dat het werkt en we alle mogelijkheden kennen.

 

Naast uw softwareontwikkelaar treden wij bovendien ook op als supportdienst van uw bedrijf. Zitten uw collega’s of eindgebruikers met vragen over de software? Is er ergens een probleem? Dan kunnen zij rechtstreeks met ons contact opnemen, zonder dat wij ons als Base2Build identificeren. Met andere woorden, wij doen ons niet voor als externe partij, maar als interne helpdesk van uw bedrijf. Elke maand krijgt u uiteraard een overzichtelijk rapport van de voorbije interventies en wanneer de vraag ook met uw business te maken heeft en in mindere mate met de software, koppelen wij eerst naar u terug voordat we de vraag beantwoorden. U krijgt geen storende mails of telefoontjes meer en biedt toch een uitstekende service naar de eindgebruikers van de software.

 

Zit u met een vaag idee voor eigen software of een softwareproduct dat u wilt commercialiseren? Kom met ons sparren bij een kop koffie in business center Stede51 in Harelbeke. Dat kan natuurlijk ook bij u op kantoor!

 

CONTACT DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Ontdek onze visie op softwareontwikkeling

Ontdek wat Base2Build voor u kan betekenen.Wilt u onze brochure liever op papier ontvangen? Laat het ons hier weten.