Softwareontwikkeling

Base2Build bouwt software voor bedrijven om hun processen te vereenvoudigen of te optimaliseren. Zowel volledig nieuwe software bouwen, als bestaande software uitbreiden of overnemen, is een kolfje naar onze hand.

 

Een ruw idee voor software waardoor u efficiënter zou kunnen werken? Of een vaag softwareconcept dat u misschien wel op de markt wil brengen? Kom met ons sparren over software voor uw bedrijf of om te commercialiseren. Ons team leeft zich in een mum van tijd in uw professionele context in en denkt met u mee. Voor, tijdens en na de softwareontwikkeling blijft u eigenaar van het concept en de uiteindelijke broncode.

 

Niet enkel ontwikkelaar, maar ook supportdienst

Base2Build is niet louter de ontwikkelaar van uw software, maar ook de schakel tussen u en de gebruikers van de software. En dat nemen we heel ernstig. Uw eindgebruiker beschouwen wij immers ook als onze eindklant.

 

Om efficiënt mogelijke problemen op te lossen of eventuele vragen over de software te beantwoorden, treden wij op als supportdienst van uw bedrijf. De gebruikers nemen rechtstreeks contact met ons op, de zogenaamde supportdienst van uw bedrijf. Base2Build wordt dan ook niet vermeld.

 

U krijgt maandelijks een duidelijk rapport van de interventies. Doet er zich een probleem voor die eerder met het bedrijf te maken heeft en niet enkel met de software, dan nemen we contact met u op om samen naar een oplossing te zoeken. Kortom, u kunt zich concentreren op uw kerntaken en niet op de misschien wel storende telefoontjes of mails van eindgebruikers van de software die u uiteindelijk toch naar ons moet doorsturen.

 

 

Nieuwe software bouwen Veranderen van softwareleverancier

Ontdek onze visie op softwareontwikkeling

Ontdek wat Base2Build voor u kan betekenen.Wilt u onze brochure liever op papier ontvangen? Laat het ons hier weten.