Over ons

Base2Build is een softwareboetiek waarbij we met ons ervaren empathisch team datagedreven applicaties op maat ontwikkelen voor familiebedrijven die op kwalitatieve wijze hun groei willen versterken via proven technology.

 

Dat is een mond vol om te vertellen dat we software ontwikkelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een data-applicatie, zoals een dataplatform, een dataverwerkingstool of een integratie van data, dat speciaal voor hen ontworpen is. Hiervoor maken we steeds gebruik van technologie die future proof is en zonder vendor lock-in. Met andere woorden, onze klanten blijven eigenaar van de broncode en kunnen ook zonder ons verder. Ons team van experts zijn stuk voor stuk specialist in wat ze doen en kunnen zich sterk inleven in de business van de klant; een absolute vereiste om een applicatie of softwareoplossing correct en perfect op maat te ontwikkelen.

Mathieu en zijn team denken in oplossingen.

Na een uitgebreide loopbaan als software engineer richtte Mathieu in 2014 Base2Build op, om zijn jarenlange ervaring om te zetten in softwareoplossingen voor bedrijven. Zijn team bestaat ondertussen uit twaalf mensen en blijft groeien. Digitalisering is nu eenmaal niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

 

De nood aan automatisering en vooral vereenvoudiging van bedrijfsprocessen is groot. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, werkt Base2Build steeds met bewezen technologieën waarvan Mathieu en zijn team wéten dat het werkt. We mogen onszelf dan ook trotse Microsoft Development Partner noemen. Zowel bij ons op kantoor als bij u ter plaatse ontwikkelen wij uw softwareoplossingen op maat.


Mathieu Decocq

Zaakvoerder van Base2Build

De helpdesk opnieuw uitgevonden

Voor Base2Build is de klant niet de partij die de factuur betaalt, maar wel de eindgebruiker van de software. Die gebruikers geven immers aan wat ze willen en welke richting de softwareontwikkeling uit moet. Dat is uiterst interessant tijdens het ontwikkelingsproces, maar ook nog lang daarna. De vragen of problemen waarmee ze naar een helpdesk of supportdienst stappen, zeggen namelijk heel veel over de software. En dat willen wij graag rechtstreeks vernemen en aanpakken.

 

Base2Build is dan ook niet zomaar een softwareleverancier. Wij zijn veel meer. Voor elk van onze klanten kunnen wij ook als supportdienst optreden, in die zin dat we de eindgebruikers van uw software verder helpen wanneer er problemen zouden zijn. Dat kunnen zowel uw collega’s zijn in geval van interne bedrijfssoftware als uw klanten wanneer u de software hebt gecommercialiseerd. Als supportdienst handelen wij in uw naam en niet in die van ons. Dat zorgt voor een goede vertrouwensrelatie tussen u en uw klant of de collega’s. Bovendien hoeft u zich niet met storende telefoontjes of mails bezig te houden die u uiteindelijk toch aan ons zou moeten bezorgen en kunt u zich concentreren op uw kerntaken.

Base2Build ontwikkelt software op maat en dat vraagt om een gestructureerd en uniform stappenplan voor elk project.

Vacatures

Join our team!

.NET Developer

Base2Build zoekt een .NET Developer die een krak in zijn vak is!

Lees meer

Java Developer

Base2Build zoekt een Java Developer met passie voor software development!

Lees meer

Spontane sollicitatie

Ben jij gebeten door software development en heb je veel in je mars? Solliciteer spontaan bij Base2Build.

Lees meer

Ontdek onze visie op softwareontwikkeling

Ontdek wat Base2Build voor u kan betekenen.Wilt u onze brochure liever op papier ontvangen? Laat het ons hier weten.