Voor uw bedrijf

Base2Build bouwt software. Jawel, bouwen. De knipoog naar de bouwsector is dan ook snel gemaakt. Eerst analyseren we de omgeving, de ondergrond en de vereiste materialen, of ook wel jouw sector, bestaande bedrijfsprocessen en uw softwarebehoefte, zodat we een lastenboek en transparante offerte kunnen opstellen. Samen met u bouwen we vervolgens verdieping per verdieping verder aan uw appartementsgebouw, of liever, software op maat. Dat doen we zowel bij ons als tijdelijk bij u op kantoor.

 

We kiezen er bewust voor om te werken met standaard technologieën en componenten van Microsoft. We werken met stabiele, bewezen technologie waarvan we wéten dat het werkt.

 

Software laten ontwikkelen op maat is geen kost, maar een investering in uw bedrijf. Denk maar eens aan hoeveel efficiënter u zou kunnen werken als bepaalde processen geautomatiseerd zouden zijn. Onze terugverdientijd is gemiddeld drie tot vijf jaar, en dat garanderen we ook echt.

 

Uw externe partner voor interne support

Deze terugverdientijd kunnen we nog meer optimaliseren door alles vlotjes te laten verlopen. Bij de implementatie van nieuwe software of zelfs nog daarna kunnen er echter altijd vragen of problemen opduiken waar u zich als IT-manager of projectmanager niet mee bezig wilt houden. Logisch, want u verliest kostbare tijd doordat u zich niet kunt concentreren op uw kerntaken.

 

Base2Build is niet enkel de ontwikkelaar van uw software, maar treedt ook op als supportpartner. Wanneer uw collega’s vragen hebben over de software, komen ze rechtstreeks bij ons terecht. Base2Build zal hierbij communiceren als interne helpdesk van uw bedrijf, en niet als externe partij. Elke maand bezorgen we u een rapport van de gestelde vragen en de oplossingen die we hebben aangereikt. Krijgen we een vraag die eerder met uw business te maken heeft, dan koppelen we eerst naar u terug voordat we de vraag beantwoorden.

 

U kunt zich concentreren op wat echt belangrijk is en de support voor uw software in alle vertrouwen uit handen geven aan een partij die uw softwarepakket door en door kent.

 

Base2Build denkt met u mee doorheen het hele ontwikkelingsproces en nog lang daarna. Een duurzame partner voor software die met uw bedrijf meegroeit.

Hoe we dan precies te werk gaan? Dat kunt u hieronder lezen.

 

CONTACT DOWNLOAD ONZE BROCHURE

01

Daag ons uit!

Base2Build komt bij u langs voor een eerste kennismaking

Base2Build verdiept zich in uw bestaande bedrijfsprocessen die u wilt automatiseren en uw effectieve behoeften en verwachtingen (software en grafische vormgeving).

Ziet u in Base2Build een geschikte partner voor uw uitdaging? Fijn, op naar de volgende fase!

02

Functionele analyse

Ons team van specialisten buigt zich over uw uitdaging.

Een functionele analyse is dan ook noodzakelijk om een duidelijk draaiboek uit te werken waarin de huidige en toekomstige werkwijze wordt beschreven.

Een kleine investering om een dieper inzicht te krijgen in uw eigen bedrijfsprocessen en deze misschien wel te optimaliseren.


 Base2Build plant meerdere meetings met u in tot we de ideale oplossing voor uw uitdaging hebben gevonden.

03

Offertefase

Een overzichtelijk en vooral transparante offerte, voor minder gaan we niet.

Minstens 1 analist en 2 developers van Base2Build stellen samen een kostenraming op voor uw project.

In onze offertes vindt u:

  • een tijdsinschatting per onderdeel of module van het project;
  • een duidelijke minimum- en maximumprijs voor het volledige softwareprogramma.
  • Een transparant overzicht en duidelijke communicatie om onaangename verrassingen te vermijden!

Misschien zijn sommige modules de investering voorlopig niet waard? Geen probleem, dan passen we de offerte aan.


Wij zijn pas tevreden met het voorstel als u er zich helemaal goed bij voelt. Krijgen we groen licht? Fantastisch, op naar stap 4!

04

Technische analyse

De krijtlijnen voor de ontwikkeling van uw software worden in detail op papier gezet.

Base2Build verdiept zich in eerste instantie met het hele team in de technische architectuur van uw softwareoplossing.

Zie het als de technische tekeningen van een appartementsgebouw, van de fundamenten tot de technieken. Vervolgens gaan we nog een stap verder met de concrete uitwerking voor de ontwikkeling van uw software. Op dat moment beslissen we als het ware met welke bakstenen, dakpannen en cement we zullen werken.


Deze fase is pas voltooid als we uw volledige software hebben uitgewerkt op papier. Daarna is het tijd om het ontwerp uit te werken in de praktijk.

05

Software-ontwikkeling

Tijd om de structuur op papier om te zetten in de praktijk.

Tijd om de structuur op papier om te zetten in de praktijk.

Het is zover! We bouwen de basis: een eerste module die u alvast in gebruik kunt nemen. Terwijl u de software gebruikt waarvoor het bedoeld is, bouwen wij verder.

U ervaart een onmiddellijke return on investment en kunt in elke fase van het project feedback geven. Werkt alles goed en is het programma gebruiksvriendelijk? Indien nodig voeren we aanpassingen door, voordat we de tweede laag van de software opleveren.


En zo bouwen we steeds verder, samen met u, tot we het dak van ons appartementsgebouw hebben bereikt!

06

Follow-up

Base2Build blijft uw softwarepartner.

Base2Build is niet gewoon een leverancier, maar een duurzame partner die met u mee blijft denken.

Want bedrijfsprocessen en wetgevingen evolueren nu eenmaal, en dan moet de software meegroeien.


Base2Build blijft graag uw sparringpartner.

Ontdek onze visie op softwareontwikkeling

Ontdek wat Base2Build voor u kan betekenen.Wilt u onze brochure liever op papier ontvangen? Laat het ons hier weten.