Om te commercialiseren

Zit u te broeden op een concept dat u als softwareproduct op de markt wilt brengen? Twijfelt u, of net niet, of er iets in zit? Dan denken we graag met u mee.

 

Waar we voor software voor uw bedrijf heel diep ingaan op de functionele analyse en detailanalyse, gaan we bij software om te commercialiseren sneller over tot de ontwikkeling ervan. We willen immers zo snel mogelijk weten hoe de markt reageert op het product. Onze developers ontwikkelen eerst een proof of concept, oftewel een stukje van de software, dat u vervolgens laat testen door uw doelpubliek. Zijn de bevindingen positief, dan bouwen we verder. Valt de feedback eerder wat tegen? Dan passen we het plan aan of kunt u beslissen om de ontwikkeling stop te zetten.

 

Geen enkel idee is te vergezocht om er op zijn minst niet even over te brainstormen. Kom gerust met ons sparren in Harelbeke of maak een afspraak zodat wij bij u kunnen langskomen.

 

En wat met de support?

Uw software werd op de markt gebracht en de eerste gebruikers zijn een feit. U wilt uiteraard bezig zijn met uw marketing, eventuele uitbreidingen op de software en uw verkoop. Zoveel dingen te doen, laat staan dat u ook nog helpdesk moet zijn.

 

Base2Build treedt niet enkel op als softwareontwikkelaar, maar ook als de supportdienst van uw bedrijf. In uw naam beantwoorden we vragen over de software van uw klanten, de eindgebruikers. Maandelijks krijgt u een duidelijk overzicht van de interventies en oplossingen die we hebben aangereikt. Geef uw helpdesk in alle vertrouwen uit handen aan een partij die uw software door en door kent en onmiddellijk de nodige aanpassingen kan aanbrengen, zonder dat u daar tussen moet zitten en kostbare tijd verliest.

 

Meer weten over Base2Build als supportpartner? Neem gerust contact met ons op.

 

Contact

Cases

Ontdek onze visie op softwareontwikkeling

Ontdek wat Base2Build voor u kan betekenen.Wilt u onze brochure liever op papier ontvangen? Laat het ons hier weten.