Over Base2Build

Passie voor IT

 

Base2build ontstond uit passie voor technologie. Zaakvoerder Mathieu Decocq wil die passie delen met KMO’s die vooruit willen!

Maatsoftware is vaak onbetaalbaar voor de kleine of middelgrote onderneming. Toch is die noodzakelijk en niet weg te denken in de huidige bedrijfsvoering. KMO’s hebben maatsoftware nodig om hun processen te automatiseren en te optimaliseren, zodat ze concurrentieel blijven tov de markt.

Base2build biedt hiervoor de oplossing. Wij analyseren de bestaande softwarepakketten (ERP, CRM) waarmee bedrijven reeds aan de slag zijn en bouwen hierop verder. We creëren als het ware een custom laag bovenop het bestaande pakket. Zo maken we gebruik van bestaande data en functionaliteiten, wat de kostprijs drukt.

De uitgewerkte Base2build-oplossing doet precies wat u ervan verlangt en is volledig afgestemd op uw behoeftes. Het is ook perfect aanpasbaar en groeit mee met uw bedrijf.

 

Flexibiliteit en persoonlijke service

 

Base2build kiest er bewust voor om klein te blijven, om zo de flexibiliteit, de persoonlijk aanpak en gustige tarieven te blijven garanderen.

Gezien de IT-wereld zeer breed is, is het ook niet mogelijk om voor elke specifieke tak een medewerker binnen het team te hebben. Voor bepaalde vragen werken we daarom samen met vaste partners, één voor één toppers in hun vak. Op die manier kan Base2build op elk IT-probleem een professioneel antwoord bieden.